КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Слободно контактирајте со нас. Секогаш сме отворени да разговараме за нови проекти, креативни идеи или можности да бидете дел од вашите визии.

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА

Пополнете го формуларот каде што ќе ни објасните се за вашиот проект, потреби и визии. Нашиот тим за продажба во најбрз можен рок ќе ве контактира со понуда.

ЈАВЕТЕ НИ СЕ

+389 70-797-133

РАБОТНО ВРЕМЕ

09:00 - 17:00 (Пон. - Пет.)

АДРЕСА - ДИРЕКЦИЈА

Ул. Орце Николов 180 1/3
1000 Скопје

АДРЕСА - ПОДРУЖНИЦА

Ул. Долно Оризари б.б.
(Комплекс „Свилара“)
1400 Велес